Om mig

I 2016/2017 studerede jeg på Aarhus Kunstakademi. Her oplevede jeg for første gang, hvilken betydning arbejdet med ler har for mig. Ro, glæde og balance er nogle af de egenskaber arbejdet med ler har forstærket i mig. Det var starten på noget nyt, og jeg etablerede værksted hjemme hos mig selv.

I sommeren 2021 flyttede jeg værkstedet. Sammen med Keramiker Dorte Koefoed Jørgensen har jeg fået sat vores nye fælles værksted i stand. Så nu deler vi det skønneste lille sted i midten af Aarhus. I starten af 2022 var der endelig tid og rum til at dreje igen.

Jeg drejer stentøjs keramik til spisebordet. I øjeblikket er jeg meget optaget af at arbejde med leret i dets naturlige nuancer. Jeg arbejder med 4 foretrukne typer ler – og en enkelt transparent glasur. Jeg er vild med de kontraster, disse få elementer kan frembringe.

I en hyggelig baggård i Vestergade 58M i hjertet af Aarhus, i et smukt, gammelt bindingsværkshus finder du vores skønne lille værksted, hvorfra vi også har salg. Kontakt os gerne, der er åbent efter aftale, og når det annonceres her på hjemmesiden eller på Instagram.